Wintti valmistautuu kesään 2022

Kevät on tänä vuonna tullut vähän normaalia enemmän keikkuen, kuten vanha sanonta osuvasti asian ilmaisee. Nyt alkaa vihdoin näyttää siltä, että lumi ja jää tekevät tilaa kevään seuraavalle vaiheelle, mutavellille. Se tekee meidän pihasta joka kevät hetkeksi upottavan esteradan, jonka läpi kahlataan välillä autolle kumisaappaat jalassa. Mutta sitten helpottaa, ja kun oikein kuvittelee auringon lämmittäessä, voi jo aistia nurkan takana odottavan kesän.

Wintin kesään kuuluukin mukavia. Pidämme joka sunnuntai kesä-elokuussa kahvilaa Wintin tunnelmallisten kattoparrujen alla. Kahvia ja jäätelöä on luvassa joka sunnuntai, ja useimpina myös vohveleita. Putiikin hyllytkin täyttyvät kesäksi herkuista ja käsitöistä.

Ajatuksissa on myös erilaisia teemakahviloita, ja olisipa mukavaa saada välillä musiikkiakin viihdyttämään kahvittelijoita. Eiköhän tuo järjesty! Vink vink tutuille ja uusille bändeille sekä laulajille ja soittajille. Ja vaikka jonglööreille. Otapa yhtettä, jos haluat mukaan!

3 vastausta artikkeliin “Wintti valmistautuu kesään 2022

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: