Testaa tietosi ja taitosi

Pehtoori, torppari vai mäkitupalainen?

Kädentaitoja, päättelykykyä, oivalluksia, tietoa ja maalaisjärkeä. Tätä kaikkea on tarvittu kautta aikojen maalla asuessa. Löytyykö niitä sinulta? Pääset testaamaan sen hauskoilla ja vähän haastavillakin tehtävillä, ja saamiesi pisteiden perusteella nimitämme sinut mäkitupalaiseksi, torppariksi tai pehtooriksi. Voitte kisata joukkueena tai toisianne vastaan, jos haluatte selvittää kuka on porukan pehtoori.

  • Mäkitupalainen vuokraa pientä tupaa maatilan mailla. Maatöistä ei tarvitse huolehtia, sillä asumukseen ei kuulu viljelysmaata. Mäkitupalainen tienaa elantonsa ja maksaa vuokransa muualla kuin maatilalla tekemällään työllä.
  • Torppari tarvitsee hieman enemmän maalaistaitoja, sillä hän vuokraaa asumuksensa lisäksi myös viljelysmaata.
  • Pehtoori on suuren maatilan tilanhoitaja tai maatyönjohtaja. Siinä pestissä tarvitaan jo merkittäviä maalaistaitoja.

Jos osallistut perheen kanssa, voimme räätälöidä lajit sopiviksi myös lapsille.

Varaa kaikkiaan kolme tuntia aikaa. Kaksi niistä menee kisaillen, ja tunti on varattu rennolle nuotiolla istuskelulle ja kahvittelulle. Paketin hintaan kuuluu nokipannukahvit ja grillimakkaraa. Voit halutessasi tuoda myös omia eväitä. Huomaathan, että Wintin sisätiloissa on ulkolämpotila, joten pukeudu niin että tarkenet!

Hinta ja maksaminen

Paketin hinta on 30 euroa / osallistuja. Vähimmäismaksu 90 euroa. Tehtävät sopivat parhaiten enintään 8 hengen ryhmälle. Hintaan kuuluu ohjatut tehtävät ja nokipannukahvit ja makkarat samassa pihapiirissä sijaitsevalla laavulla.

Maksa paikanpäälllä MobilePaylla, käteisellä tai suoraan pankkitilille.

Otathan yhteyttä hyvissä ajoin, viimeistään viikkoa aiemmin!