Kahvila ja Putiikki

Kahvila sunnuntaisin kesä-elokuussa

Wintillä toimii kahvila sunnuntaisin 5.6.-28.8. Pannu on kuumana klo 13-18. Kahvin lisäksi tarjolla on jäätelöä ja vohveleita, sekä vaihtuva valikoima sellaisia herkkuja mitä milloinkin huvittaa tehdä. Myös itse tehty limonadi kuuluu toisinaan valikoimaan.

Entisaikoina maalla oli tapana viettää nimipäiviä. Naapurit tulivat tervehtimään nimipäiväsankaria kutsumatta, päivähän oli kaikkien nähtävillä almanakassa. Ja taloissa oli koko päivän pannu kuumana. Me ylläpidämme nimipäiväperinnettä tarjoamalla nimipäiväkahvit päivän nimpparisankarille!

Kahvilan yhteydessä on koko kesän myynnissä taidetta! https://www.instagram.com/katikoskinen_art/

Putiikki

Wintin Putiikista voit ostaa herkkuja ja käsitöitä vaikka mökkituliaisiksi. Putiikki on avoinna samoin kuin kahvila, sunnuntaisin 5.6.-28.8. klo 13-18. Jos tarvitset tuotteita muina aikoina, ota tästä yhteyttä.

Käsityöt

Käsinkehrättyä lankaa ja kirja, jossa Vaari neuvoo sukanvarsien koristelua ja antaa ohjeita haiku-runomuodossa. Kutomisesta jäykistyneet hartiat hemmottelet kuntoon kauralla tai suolalla täytetyllä tyynyllä, tai saunan löylyssä ihanan koivuisen löylytuoksun kera.

Talvi tulee…

Ei sentään vielä, mutta Putiikista saat jo valmiiksi lämmikettä.

Herkut

Sinappia, kuusenkerkkäsiirappia, maustesuolaa ja kuivattuja sieniä. Niitä kaikkia löydät Putiikista itsellesi tai vaikkapa mökkituliaisiksi.

Korut ja koristeet

Piristä tyyliäsi Putiikin koruilla ja vaikkapa ylellisellä, silkkisellä hiuspannalla!

Suut makeaksi

Nostalgisia karkkeja pikkupusseissa, ihan vain pieni synti!

Ekotuotteita

Me winttiläiset suosimme kestotuotteita, ja nyt niitä myydään Putiikissakin. Kestovanulaput, bambulangasta virkatut tiskiliinat ja pellavaiset kestosuodatinpussit löydät valikoimista, samoin kuin luontoystävälliset siivousaineet.

Tuliaiset

Käsitöitä, tauluja, vauvatuliaisia!